Tijn Elferink

SCHRIJVER | SPREKER | GEZONDHEIDSJOURNALIST
0 k
followers

Tijn Elferink

SCHRIJVER | SPREKER | GEZONDHEIDSJOURNALIST
0
followers

PERFORMER FACTS

SCHRIJVEN

Tijn Elferink schrijft voor onder andere AD en NU.nl over gezondheid en duurzaamheid. Voor AD Beter Eten schrijf hij wekelijks over eten en drinken. Zijn verhalen staan regelmatig in de top 10 van meest gelezen artikelen.


Boek: Fijn Dat Je Er Bent (2022)
Hét praktische en inspirerende boek voor alle mantelzorgers. Een op de drie Nederlanders is mantelzorger en in de toekomst krijgen we allemaal met mantelzorg te maken. Of we het nu willen of niet.

Boek: Kusje Erop (2020)
Helpt een ui tegen verkoudheid? Kun je autistisch worden van vaccinaties? En helpt een kus op een pijnlijke plek? Dit boek gaat op zoek naar de waarheid achter 70 gezondheidsmythes.

Boek: Dit Boek Is Gezond (2018)
Over gezondheid wordt veel onzin verteld en geschreven. Is koffie nou juist goed of niet? Kan ik beter volle yoghurt eten of halfvolle? Tijn Elferink besloot zelf op onderzoek uit te gaan.

Minder lezen..
RADIO

De Wild in de Middag (NPO Radio 2)
Tijn is één van de vaste gasten wanneer er opheldering nodig is bij berichten over gezondheid in de media.

Minder lezen..
PODCAST

Kusje Erop – De Podcast
Hoe ontstaan mythes en hoe worden ze in stand gehouden? Je hebt ze vast wel eens gehoord: ‘een kusje op een zere plek helpt tegen de pijn’ of ‘goedkope drank geeft ergere katers’. Maar weet jij eigenlijk wel of ze écht kloppen? Luister hier naar deze podcast.

Minder lezen...

Geen voiceover beschikbaar.

youtube 1

SHOWREEL

1 Videos