Over ons

DE MENSEN ACHTER DE SCHERMEN

Oren Schrijver:
Motto: Voor ‘prima’ doe ik het niet.

Oren is grondlegger en initiatiefnemer van Performer Agency. De afgelopen 10 jaar focust hij zich op zijn bedrijf, waar hij zich, naast het managen van Performers, ook bezighoudt met het ontwikkelen van TV series, films en online formats.

Na zijn VWO verhuisde Oren naar New York, waar hij zijn diploma aan ‘The American Academy of Dramatic Arts’ haalde en vervolgens een jaar lang door de VS tourde met verschillende theater producties. Op TV vervulde Oren verschillende rollen in diverse Nederlandse series en films. Daarnaast is hij de stem voor veel verschillende commercials en TV programma’s.

Oren is voorzitter van de Nederlandse Agenten Associatie (N.A.A.)

Cyriel Marijnissen:
Motto: Je bent wie je brand.

Cyriel is agent en gespecialiseerd in personal branding: “iedereen is uniek, maar waarom verzanden zo veel mensen in een generieke profilering?” Via de muziekindustrie, kwam hij terecht in de media waar hij ruim 10 jaar ervaring heeft.
Cyriel begrijpt de taal van creatievelingen.

Cyriel studeerde af aan de Rockacademie als ‘Songwriter’ en ‘Music Business Professional’. Hij begon zijn carrière bij het management van Alain Clark en Acda en de Munnik. Uiteindelijk huurde Sony Music hem in om zijn visie jarenlang uit te werken op hun Nederlandse artiesten. Hij was onder andere verantwoordelijk voor de opvallende doorbraak van Jett Rebel, albums van Jacqueline Govaert, VanVelzen en Michael Prins.

Gila Siero
Motto: Put your hair in a bun, grab a coffee and just handle it.

Gila was bijna 7 jaar lang producer bij Eyeworks, voordat ze als freelance productieleider ging werken. Ze maakte vele programma’s zoals ‘De 10.. ‘ , ‘Typisch 80’, De Italiaanse Droom’ en ‘De Nieuwe Moszkowicz’ en gedurende 5 jaar was ze onder andere productioneel verantwoordelijk voor ‘Het Mooiste Meisje van de Klas’, ‘Coming to Holland’ en ‘MTV was here’.

Na het behalen van haar HAVO diploma studeerde Gila Communicatie Management aan de Hogeschool Holland in Diemen. Begin 2017 maakte ze de overstap naar Performer Agency.